Download Klif-magazine
LDL Communication CraftCMS

Get crafty with Craft CMS

Een flexibele, gebruiksvriendelijke en duidelijke website, dat is wat alle bedrijven willen. Maar hoe kom je tot zo’n website? First things first, om je website volledig aan te passen aan de doelstellingen, de boodschap en de eigenheid van je bedrijf heb je een goed contentmanagementsysteem nodig. Daarom stellen we graag Craft CMS voor aan de hand van 5 weetjes die jou nog van pas kunnen komen!

 1. Teamwork makes the dream work

  Om een website te creëren zijn er verschillende helpende handen nodig. Die hebben natuurlijk allemaal toegang nodig om veranderingen aan te brengen in een document. Daarom maakt Craft het makkelijk voor de beheerder om zelf rollen en rechten toe te kennen aan verschillende medewerkers. Op die manier kan iedereen op een efficiënte manier meewerken aan hetzelfde document zonder in elkaars vaarwater te zitten.

 2. craft cms
 3. Personalise your website with Craft CMS

  Craft CMS geeft zijn gebruikers de vrijheid om een website van begin tot einde te creëren. Geen kant-en-klare templates of thema’s waarop je je moet baseren dus! Het voorziet wél een lijst met aanpasbare bouwstenen, zodat de gebruikers niet van nul moeten beginnen wanneer de inspiratie even niet meezit. Op die manier biedt het systeem de nodige vrijheid en flexibiliteit, zonder zijn gebruikers te beperken.
  Een website heeft ook afbeeldingen nodig to please the eye van het doelpubliek. Wil je die afbeeldingen en foto’s draaien, spiegelen, bijsnijden of nog iets helemaal anders? Dat is allemaal easy peasy met Craft CMS!

 4. Let’s go live

  Voordat je je website online zet, wil je wel een idee hebben van hoe hij er eigenlijk uit gaat zien. Dat kan dan ook met Craft CMS! Door de live preview kan je zien hoe je werk eruit ziet voor je publiek zonder het echt te publiceren. Op die manier kan je nadien nog makkelijk aanpassingen doen, die je dan op hun beurt ook weer kunt keuren voordat de website live gaat. Makkelijk toch?

 5. Custumor is king

  Een bedrijf kan meerdere evenementen, fases van een project, enzovoort hebben. Klanten willen vaak graag een aparte website voor die verschillende projecten, denk bijvoorbeeld aan cultuurhuizen die verschillende evenementen organiseren. Ook daarop is Craft CMS voorbereid! Je kan namelijk multisites bouwen, oftewel: meerdere ‘websites’ binnen dezelfde back-end. Zeg dubbel werk maar vaarwel!
  Besluit je klant plots een webshop op te starten? Dan kan jij je de handen uit de mouwen steken met Craft CMS. De Craft Commerce module maakt het namelijk mogelijk om een website volledig om te vormen tot een webshop!

 6. The Craft family

  Craft CMS wordt ondersteund door een bruisende community. Mensen gaan dagelijks aan de slag met het systeem, waardoor Craft CMS blijft groeien. Daardoor worden er ook telkens nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan het systeem, zodat het aan de noden van de gebruikers blijft voldoen.
  Laat je het gebruik van deze handige tool toch liever aan professionals over? Maak een afspraak en laat ons weten waarmee we je kunnen helpen!

laat van je horen

Laat van je horen!

Advies nodig?
Onze project managers helpen je graag verder.

Say hi to our clients.

Eén voor één ondernemingen die het belang van een sterk merk en een vlotte communicatie inzien. Just the way we like it.

Logo - Mediamarkt Logo - CLdN Logo - Buderus Logo - ubbink Logo - tomtom Logo - DC Belgium Logo - Wilo Logo - Polypreen Logo - Bosch Logo - Mylène Logo - Orpea Logo - Multimasters Logo - ERA Logo - Haier Logo - Oiltanking Stolthaven

LDL is a member of the Klif Group.

Volg ons op Instagram